Vi er veldig takknemlig for all støtten vi får, både lite og stort. 

Hver eneste krone teller når vi samler støtte til forskning på ALS. Din støtte vil bidra til at vi drar forskning på ALS fremover og til bedre omsorg og støtte for pasienter og pårørende med sykdommen.

Du får nå skattefradrag ved å donere til stiftelsen på 25% av beløpet du donerer. Det vil si at en privatperson som donerer 25.000kr vil få 6.250kr i skattefradrag. 

På vegne av hele stiftelsen ALS Norge: Tusen takk for ditt bidrag. 

Hvordan du kan bidra

Gave til stiftelsens formål

Vil du støtte oss med en engangsgave i form av penger? Ved å gi litt, er du med på noe stort! Ditt bidrag kan forandre mange menneskers liv.

Engangsgaver kan betales til konto 1207.25.02521.
BICDNBANOKKXXX, IBAN: NO4612072502521 

Bli støttespiller (med fordelsprogram)

Som støttespiller får du fire gratis timer med advokat og fire nyhetsbrev tilsendt årlig. 

Å bli støttespiller koster 250 kr per år.

Vipps

Du kan enkelt sende en gave til stiftelsen ved å søke etter kode 10282 i appen på mobilen din. Da kommer pengene direkte til oss, og du kan være med på å støtte forskning på ALS i Norge. Både store og små bidrag verdsettes veldig høyt. 

Bidra, og få noe tilbake

Vi selger fine produkter i nettbutikken vår hvor hele overskuddet går uavkortet til stiftelsens formål. Besøk nettbutikken og bestill noen av produktene du ønsker, så bidrar du samtidig til forskning på ALS i Norge. 

Hvordan ditt bidrag hjelper

Trygve Holmøy og Joel C Glover

Stiftelsen ALS Norge har klart å få til forskning i Norge på ALS. Vi har klart å få til forskning i Trondheim og i Oslo ledet av Professor Trygve Holmøy.

 

Støtte: 1.325.000,- 

Axel Sandvig og Ionna Sandvik

Axel Sandvig og Ionna Sandvik startet grunnforskning på ALS I Trondheim, og har mottatt penger som vil bidra til deres forskning.

 

Støtte: 1.325.000,-

Ola Nakken

Stiftelsen donerer penger til Ola Nakken, som forsker på et spennende prosjekt innen forekomst av ALS og leter etter sammenfallende miljøfaktorer.

 

Støtte: 100.000,-

Våre sponsorer

Kom i kontakt med oss.

Vi er her for deg og dine.

Stiftelsen ALS Norge - Preståsvn.15 2030 NANNESTAD

Ring oss: 98 83 62 21

post@alsnorge.no

Share This