Den 17 til 19 mars, vil etterforskere og klinikere kommer sammen utenfor Washington, DC, for å diskutere utviklingen av ALS / MND Retningslinjer kliniske studier. Disse retningslinjene er ment å effektivisere prosessen med å utvikle og teste nye behandlinger i ALS / MND. Her er litt bakgrunnsinformasjon om Workshop, levert av sine arrangører:
«Det har vært 50 randomiserte kliniske studier (RCT) i det siste halve århundre i ALS / MND, og 23 av disse RCT ble utført i løpet av de siste 10 årene. Den eneste medisinen vi har å foreskrive til pasienter er Riluzol, som bare tilbyr beskjedne fordeler. Mangel på kjente årsaker og patogenesen i ALS gjøre fokuserte kliniske studier vanskelig og pålitelige biomarkører er ikke tilgjengelig. Videre vet vi ikke om de medisiner testet noensinne har nådd eller biologisk påvirket antatt narkotika mål. Mens årsaken og patogenesen fortsatt trenger å bli oppdaget, vi kan ikke vente på dette funnet til å gå videre. Vi tror kliniske studier med ALS kan forbedres ytterligere. Flere amerikanske og europeiske etterforskere frivillig til å arrangere en internasjonal workshop for å gjennomføre en kunnskapsbasert gjennomgang av tidligere kliniske studier og oppdatering ALS / MND Clinical Trial Airlie Hus retningslinjer, som opprinnelig ble utgitt for 16 år siden. Dette Workshop vil bli avholdt 17 til 19 mars i Airlie hus i Warrenton, Virginia. »
En levende webinar av Workshop vil være tilgjengelig for de som ikke kan delta i person. Internasjonale talsmenn, PALS, omsorgspersoner og alle andre som er berørt av ALS / MND er invitert til å delta eksternt! For mer informasjon og for å melde seg på webinar, klikk her.

Share This