(16.05.16) Innlegg hentet fra facebook gruppen:

Hei på dere!

Jeg ønsker med dette innlegget å fortelle om noe jeg og Joakim Ellseth vil gjennomføre året 2017.

Vi håper året 2017 skal bli ett kjempefint år, for absolutt alle sammen. Vi ønsker spesielt forskningen på ALS, som ble oppstartet nå i 2016 en ekstra godt start på året.

Vi ønsker og fronte dette til Norges befolkning, ved å gå Norge på langs; fra Lindesnes til Nordkapp, 2700 km, for en innsamling til nettopp mere forskning og resurser til ALS-stiftelsen.

Vi er begge menn i 20 årene som nettopp er ferdige med en bachelor i ergoterapi, som ønsker å bidra i det større bildet.

Vi ønsker og håper at alle her gir deres godkjenning til å gjennomføre dette prosjekt. Planene er å starte i Mai og komme i mål på Nordkapp i slutten av Juli. Vi skal prøve så godt vi kan, tiltross for at vi kanskje ikke er de mest tekniske av oss, å promotere dette til flest mulig. Da ved hjelp av en hjemmeside (som vil bli opprettet nå snart), facebookgruppe, instagram, forhåpentligvis noen lokale aviser med mer. Vi tar gjerne i mot all hjelp og tips vi kan få!

Når dette er opprettet, vil vi åpne en lukket konto for denne spesifikke innsamlingen. Hvor tanken er at man kan donere så mye man vil, men at man kan ha en kilometerspris; 100 kr tilsvarer 10 km for oss. Vi vil jo så klart gå de hele 2700 km tiltross for om vi kun klarer å samle inn penger tilsvarende 2000 km.

Mer informasjon om oss, instagram konto og hjemmeside vil kommer seinere. Da håper vi at alle som ønsker følger oss på facebook og instagram, slik at vi kommer ut til flest mulig. Ta gjerne å del dette innlegget så mye dere vil!

Vi ønsker med dette, dere en kjempefin 17 mai-feiring:)

Share This