(08.08.2016) Da har vi i stiftelsen vedtatt på styremøte i kveld og opprette pårørende grupper rundt om i landet. Dette er helt nytt for oss og vi er litt i innkjøring og prøve modus.Vi oppretter nå en helt hemmelig gruppe her inne hvor vi legger til dere som har meldt deres interesse. og vi velger å kjøre dere i et lite kurs utpå høsten på vårt hotell på Gardermoen. Vi leier inn dyktige faglige kursholdere fra A hus som skal kurse dere og vi likepersoner i stiftelsen vil være deres høyeste organ. Vi ønsker å opprette pårørende grupper der hvor behovet er størst, og håper det sitter noen her inne fra Nord som også vil være med? Dere må regne med å avse en lørdag utpå høsten hvor vi kjører et felles pårørende kurs og avslutter med middag og bli kjent. Har du lyst og overskudd? og vil engasjere deg for ALS, ta kontakt med meg på pm. Vi ønsker oss akkurat deg som er 100% til å stole på.

Share This