(August 2016) Prosjekt ALS har blitt plukket ut til å få være med i denne serien. ITV Studios og TV 2 skal i gang med et nytt TV-program som heter Samme tid neste år, og vi vil gjerne invitere dere til å være publikum!

I Samme tid neste år følger vi vanlige mennesker som har satt seg store mål de skal oppnå i løpet av ett år. I disse opptakene skal vi bli kjent med mange spennende mennesker og deres historier, før de setter i gang den ett år lange reisen. Øyvind Mund, kjent fra blant annet The Voice, Gylne tider og Sommer i Dyreparken leder programmet.

Dette er en unik mulighet til å få et innblikk i menneskers drømmer og mål. Deltakerne er utrolig modige som deler sine sterke historier og hva de skal gjøre det neste året for å oppnå drømmen. Det handler om alt fra å kunne gå igjen etter en alvorlig ulykke, bestige fjell, gå på sin første date i voksen alder, bli god i en totalt ny idrett, lære seg et nytt språk, få barn med prøverør, leve kun på naturen og mye mer. Vi skal ha over 80 deltakere, så det er mange tema og mål som dukker opp.

Share This