Les referatet fra ALS seminaret HER.

Se PowerPoint presentasjonene fra foreleserne HER

Barne og ungdoms gruppa program ALS seminaret

program ALS seminaret 23-25 oktober 2015 revidert 13.8.15

ALS seminaret 23-25 oktober 2015

01.07-2015)

Vi i stiftelsen ALS Norsk støtte gruppe har en egen barne og ungdoms gruppe som vil lage en fin helg for dere yngre pårørende på ALS seminaret vi skal ha 23-25 oktober 2015 . Det som er helt sikkert er at dere vil få hilse på klovnen Silja .

23.07.2015)

For dere som har planer om å komme til vårt ALS seminar. Kan vi komme med et par gode tips. Vi vet at ting kan forandre seg, derfor har vi ikke bindende påmelding enda.
Har du behov for spesielle hjelpemidler som ikke er på hotell rommet, råder vi deg til å ta kontakt med din ergoterapeut nå og søke om det du trenger. Du har rett på hjelpemidler og får det levert fra den kommunen du besøker. Siden ting kan ta tid, anbefaler vi at du starter søke prosessen nå.

Har du Rolltalk, Tobii eller annet tale verktøy, og har tenkt og stille foredrag holdere og oss spesielle spørsmål. Er det lurt å begynne og sette inn hva du har tenkt og spørre om allerede nå.
Det vi er opptatt av er at denne helga skal bli så fin som mulig for alle, derfor er det lurt å begynne planlegging allerede nå. Helga skal også ha fokus på hele familien.

(16.09.2015)

Kjære dere som nylig har mistet deres kjære, Vi har dere i tankene og vet hvor vondt dere har det og at sorgen er tung. Hvis du vil, og klarer så er du hjertelig velkommen til vårt seminar. Det kan være tøft og samtidig godt å møte noen som vet hvordan du har det, noen å snakke med. Vi ønsker deg velkommen til oss.

Share This