Sponsorsøknad 19.07.16

Vi søker sponsorat til medisinsk forskning i et prosjekt som kan få tv-dekning

Vi er to nyutdannede ergoterapeuter, som skal samle inn penger til et vitenskapelig forskningsprosjekt ved NTNU, som vil bidra i større, internasjonal forskning på ALS. Kort fortalt er ALS en nervesykdom som lammer kroppen. Det finnes ingen behandling som gjør deg frisk fra denne sykdommen, og har man først blitt syk, tar det ikke lang tid før man dør av pustesvikt.

Kort om prosjektet:

I mai 2017 vil vi starte en gåtur fra Lindesnes til Nordkapp, for å skape blest rundt sykdommen og forskningsprosjektet. Vi har fått kontrakt med et tv program, og vi ønsker å filme både før og under turen. Vi vil også være aktive i sosiale medier, hvor vi vil skape engasjement, og få privatpersoner til å donere valgfrie beløp. Selvfølgelig vil sosiale medier også brukes til markedsføring av våre sponsorer, dersom disse ønsker det. Per dags dato, har vi en Facebook- side og en Instagram-konto, men vi jobber med planlegging av flere kanaler.

Facebook-siden har ca. 480 likere

Innleggene har en spredning til ca. 3400 personer

Siden er bare noen uker gammel, så vi regner med økning i disse tallene fremover

Kvinner i alderen 35-54 år er mest engasjert per dags dato

Vi har følgere fra nesten alle landets fylker

Instagram-kontoen har 288 følgere, og også her regner vi med økning
Dette søker vi:

Det er allerede donert ca. 1,3 millioner kroner til forskningsprosjektet, men for å få med forskningsrådet, mangler det ca. 1,7 millioner kroner. Målet vårt er å samle inn dette i løpet av det neste året, og vi trenger hovedsponsorer som har mulighet til å hjelpe med større beløp. Her er noen forslag til hva dere kan få ut av sponsoratet:

Vi kan ha logoen deres på jakkene/klærne vi bruker på turen (som trolig vil vises på tv)
Reklame på vår Facebook-side og andre sosiale medier
Lokale arrangementer underveis på turen
Takkebrev/diplom for å ha bidratt til medisinsk forskning på en sykdom som rammer flere hundre nordmenn Dersom dere ønsker å vite mer om prosjektet vårt, kan dere gå inn på Facebook-siden «Knoll og Tott går for ALS», der finner dere også linker til informasjon om forskningsprosjektet ved NTNU. Vi håper å få høre fra dere!

Med vennlig hilsen Joakim Ellseth og Einar Johansen

Dere kan kontakte oss på epost:

Telefon: 46790228

knoll_tott@outlook.com

Share This