Vi du bli med oss og opprette og være pårørende kontakter i Norge for ALS?
(19.09.2016) Da har vi i stiftelsen vedtatt på styremøte og opprette pårørende grupper rundt om i landet. Dette er helt nytt for oss og vi er litt i innkjøring og prøve modus. Vi oppretter nå en helt hemmelig gruppe her inne hvor vi legger til dere som har meldt deres interesse. og vi velger å kjøre dere i et dagskurs lørdag 5 november fra kl. 10.00 på vårt hotell på Gardermoen. Vi leier inn dyktige faglige kursholdere fra A- hus og pårørendealliansen, som skal kurse dere og vi likepersoner i stiftelsen vil være deres høyeste organ. Dere må regne med å avse lørdag 5 november 2016 hvor vi kjører et felles pårørende kurs og avslutter med middag og bli kjent. Du skal føle deg trygg på at du får god opplæring og godt samarbeid team med alle oss andre i stiftelsen Har du lyst og overskudd? og vil engasjere deg for ALS, ta kontakt med meg på epost :

arn-bahu@online.no

Vi ønsker oss akkurat deg som er 100% til å stole på.

Share This