(05.11.2016) Da har jeg Mona H Bahus , Line Mette Teiglandrose11_1_2 og Gry Lien kjørt pårørendekontakt kurs i stiftelsen, og nå kan vi med stolthet si at vi er i gang med pårørende kontakter flere steder i Norge. vi har hatt en utrolig fin dag sammen, delt tanker og følelser, grått og hørt tøffe og vonde erfaringer. Vi fikk et gripende foredrag av Matine og Madelene Winger som satte ord på det de har stått i som pårørende da deres kjære mamma var syk.  Jorun og liv fra Palliativ team på Ahus har gitt oss 2 timer med mye gode tips og vi har lært mye alle og enhver som satt i rommet. Takk til 2 dyktige damer. Anita fra Pårørendealliansen ga oss et meget viktig og nyttig foredrag om det og være pårørende. Tror vi alle fikk oss en aha opplevelse av det hun sa. Takk til deg Anita. Aud fra Hjernerådet besøkte oss, og hun snakket om hva de jobber med og at de har tatt med det fine og viktige brevet som Monica skrev inn og levert alle i Helse og Sosial komiteen på stortinget. Et brev som setter mange viktige tanker på dagsorden. Som vi håper de inne på stortinget vil ta til etterretning. Vi har nå gitt de som blir de nye pårørende kontaktene i Norge et viktig, nyttig kurs, og alle har signert stiftelsen taushetserklæring. Vi føler etter i dag at vi har funnet noen flotte mennesker og vi hadde god kjemi alle sammen fra første stund. Så vi håper og tror at vi er i gang med noe bra for dere der ute. Det som er viktig å vite er at vi i stiftelse styret og de nye ikke kjenner hverandre slik at her går alt på tillit. For å komme i kontakt med de kan dere sende en henvendelse til meg eller Line Mette, så ordner vi kontakt. De nye pårørende kontakter ønsker vi velkommen og vi ser frem til og gi dere der ute et godt tilbud. Vi i stiftelsen ønsker: Ola Harsheim, Unnur Sande, Line Mette Teigland, Anne Jorunn Støyva Julseth, Siv Bragstad Kjønaas, Jarle Minnesjord, Sana Zohaib Malik, Gry Lien, Linda Mari Oprann Egseth, Tone Bothner Arnesen, Anja Veland, Gunn Idland og Mariann Grimsrud velkommen som nå er kurset og godkjente som pårørendekontakter i Norge.  Vi er stolte av å ha dere på laget.

Hjernerådet finner du HER

Pårørendealliansen finner du HER

Share This