kunstkalender-test(13.11.2016) Kjære dere. Vi får spørsmål fra mange hvordan bestille denne vakre kunst kalenderen som snart kommer for salg. Vi jobber fortsatt med korrektur og trykkeriet må ha noen dager på seg og trykke og sende oss alle i posten. Så vi håper at vi har de i slutten av uken eller i uke 47. Trykkeriet og vi jobbe for å få de ut så fort som mulig.

Ang hvordan bestille?  Så kan dere sette inn penger på stiftelse kontoen og merke bilaget med «kalender» og vi sender fortløpende så fort vi får kalenderen fra trykkeriet. Vi vil helst ikke at dere Vipser, for banken tar masse i gebyr for hver Vips. Dessverre.

 Pris på kalender 250 kr. prisen pr. kalender er bestemt til kr. 200,- pr stk. + porto som er litt variert, så den er satt til kr. 50,-. (inkl. porto) Alt overskudd vil gå uavkortet til forskning på ALS! «Førstemann til mølla» …. gjelder her. For dere som ønsker å begynne og bestille nå, så er det mulig og gledelig, men da må dere regne med å vente litt på kalenderen. Men dere får den garantert så fort vi kan.

Kontonummer er: 1207.25.02521 ALS Norsk støttegruppe.

Dere kan se kalenderen ( ikke helt ferdig) HER

Share This