(27.11.2016) For få dager siden døde Lena Tunem og Martin Johansen sin pappa av ALS. Nå samler de inn penger til forskning på den sjeldne sykdommen.

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt.

GODE MINNER: Søsknene Lena Tunem, Martin Johansen og minstemann Sebastian (10) har mange gode minner fra den tiden pappa Atle Johansen var frisk. Nå samler de inn penger til ALS-forskning slik at andre som rammes i framtiden skal få håp. Atle døde mandag.
GODE MINNER: Søsknene Lena Tunem, Martin Johansen og minstemann Sebastian (10) har mange gode minner fra den tiden pappa Atle Johansen var frisk. Nå samler de inn penger til ALS-forskning slik at andre som rammes i framtiden skal få håp. Atle døde mandag. (Foto: Vibeke Havenstrøm, Havenstrøm Fotografene)

– For meg er denne innsamlingsaksjonen ren terapi. Det føles godt å gjøre noe for andre som rammes av denne stygge sykdommen, sier Tunem til Halden Arbeiderblad. Les mer HER .

Share This