(24.01.2017) I dag har jeg fått kontakt med et pappa til ei jente på 12 år som må ha et hjerte laget av gull og edelstener. Jenta heter Linea og er bare 12 år. Hun har knyttet evig vennskap med en mann som også må være unik, som dessverre har fått denne grusomme sykdommen ALS. Når Linea hørte om dette, tente det en gnist og kamp i henne som gjør at hun som 12 åring skal arranger konsert til inntekt for forskning på ALS, jeg er målløs, jeg er satt helt ut.  Og pengene skal gå til forskning. Jeg bøyer meg langt ned i dyp respekt og takknemmelighet for denne innsatsen, som for ALS er gull verd. Hun gjør noe ingen før henne har gjort i Norge, og hun hjelper oss og dere å øke kjennskap til sykdommen. Jeg får tårer i øyne bare jeg tenker på denne jenta og hva hun gjør for ALS syke. Det er ikke ofte jeg blir målløs, men det er jeg nå, og evig takknemlig <3 <3 <3  LES doc. om saken HER :  Linea . Side-1 og Linea Side-2-3

Les artikkelen HER

Share This