(06.05.2017) ALS nyheter til kunngjøring! FDA har godkjent det første nye stoffet for ALS på 22 år! Vi applaudere FDA for sitt arbeid med MT Pharma for å fremskynde godkjenningen av Radicava. Du kan finne ut mer informasjon på vår hjemmeside på alsa.org/radicava. Vi håper at dette er den første av mange nye behandlinger godkjent for ALS. Les mer HER

informasjon om Radicava finner du HER

Mer om godkjenningen kan du lese HER

 

(06.05.2017) Dette er sakset fra vår lukket ALS facebook gruppe : Vår forsker Påll Karlsson skriver dette:

Til lykke til alle ALS pasienter og pårørende.
Jeg står til rådighet hvis nogen har spørsmål.

Allerede delt et par ganger nå, så den oss myndigheten har godkjent ederavone for nye behandling for pasienter med als-en måned foran skjema. Dermed pasienter i USA (og Japan og Sør-korea) nå offisielt tilbød behandling. Dette er første gang på 22 år til en ny medisin for als pasienter blir godkjent i USA. Så det er en stor milepæl her – selv ederavone har bare effekt på pasienter som når å starte behandling veldig tidlig i sykdommen.

Hvis eller når ema (EU-tiltak mot fda i USA) godkjenner edaravone jeg ikke tør si. Men den FDA-godkjenning er veldig positiv, også for pasienter i nord. ALS TDI holder på onsdag en online informasjonsmøte (såkalte webinar, på engelsk). Kan du registrere deg selv ved å trykke forbindelse her. Delta på møte via HER

Gratulerer til alle ALS pasienter og caregivers.
Jeg er tilgjengelig hvis noen har spørsmål. Ta kontakt via os for å komme i kontakt med Påll Karlsson

Share This