(18.05.2017) Vi i stiftelsen takker hjerteligst Stian Blipp som har Charity Challenge som

 FOTO KREDITERES: EIVIND SENNESET, TV2

FOTO KREDITERES: EIVIND SENNESET, TV2

går ut på at Stian og kjente gjester gjennomfører ulike konkurranser og med det får muligheten til å utløse en sum penger som deretter doneres til ønskede veldedige formål. Denne gang var ALS stiftelsen de valgte De har samlet inn 62 900 kr via sin humor og donerer midler til ALS stiftelsen og da forskning på ALS. Helt fantastisk og vi i stiftelsen jubler. Vi sendte stiftelsen styremedlem Gry Lien og kommende pårørende kontakt Siren Nesse Pedersen til TV 2 studio for å ta imot denne flotte gaven, og takk til dere alle i showet som har tenkt på ALS denne gang. Nå går de pengene til de Norske ALS forskere, og vi nærmer oss målet med og klare å donere 1 mill. kr til hvert av de prosjektene vi har fått i gang. Donasjon vil skje på vårt ALS seminar i oktober. Nok en gang TUSEN TAKK TIL STIAN BLIPP Fotograf av bilde er: «Eivind Senneset/TV 2»

Share This