(27.07.2017)MØTET BLIR I OSLO.

Nå er møtestedet klart:OBS NYTT MØTESTED: Norsk Toppfotball Auditoriet, Inngang F, 5 etg (Heis) (Ved siden av Eplehuset)

Ansvarlig for møte er: Roar Harsvik.

Tid: 8 september 2017 kl. 13.00 -15.00

ALS Worldwide, ved Stephen og Barbara Byer, besøker Norge. ALS Worldwide har mye kunnskap om ALS og ulike typer medisiner og behandlinger som kan hjelpe pasienter.

De har pasienter i 125 land, som de hjelper via video-konferanse, e-post, telefon, eller personlige besøk. Jeg har vært så heldig å få hjelp av ALS Worldwide i snart ett år å, og kan ikke få fullrost de nok. De har gitt meg håp gjennom sin kunnskap og hjelp, og kommer nå til Norge på besøk. De ønsker derfor at denne anledningen skal utnyttes slik at flere skal få kunnskap om hva de kan tilby av hjelp, helt uforpliktende.

De har derfor tilbudt seg å møte pasienter, pårørende og ALS Norsk støttegruppe i et allmøte i Oslo hvis det er interesse for det.

Jeg tar meg av organisering av arrangementet, men trenger å vite hvor mange som kommer. Ber derfor om at du melder deg på hvis du ønsker å komme. Hvis det ikke er nok interesse så må dessverre må det utgå. Kontakt Roar for mer info. på e-post: roarh@icloud.com

Les mer om ALS Word Wilde HER:

 

 

Share This