(18.08.2017) Spør politikerne hva de vil gjøre for din hjernehelse de neste fire årene.
Hjernesykdommer som rammer mange: hjerneslag, demens, migrene, epilepsi,
psykiatriske lidelser.Hjernen er ditt uerstattelige organ. Den er sammensatt og komplisert, og sårbar for skader og sykdom. Over 30 prosent av befolkningen får en hjernesykdom i løpet av livet. Trolig kjenner du noen som er rammet.
Hjernen, ryggmargen og nervene utgjør nervesystemet, og alle delene berører din hjernehelse. Sykdommer som kan ramme hjernen og nervesystemet er bl.a. hjerneslag, epilepsi, Parkinson, Huntingtons, demens Alzheimers, migrene/hodepine, MS, CP, autisme, søvnsykdommer, rygg-margsbrokk, hjernesvulst, vannhode, ALS, isjias, smerter i nervene, ADHD, enkelte muskeltilstander mm. Hjerneforskning viser oss nå at flere psykiatriske lidelser er hjernesykdom. Del denne flyers som ligger under  Her : 170812 Spør politikerne om hjernehelsen

Share This