(20.11.2017) Jeg som leder i stiftelsen ALS norsk støttegruppe , sitter nå med mange tanker når jeg ser , hører og har mye kontakt med mange med ALS , mange unge mennesker også. Mitt hjerte lider med dere alle, og jeg kjenner samme følelse nå i 2017 som jeg gjorde da jeg satt hos min pappa i 2007 ,at ALS må knuses , det må komme kur !! Jeg tenker også at vi må finne den rette personen her inne som kan hjelpe oss , En/ei som kan markedsføring , som vet og kan hvordan vi skal nå ut ?også mot politikere . For dessverre så er politikere veldig flinke til å prate og viser sympati , men de lover ikke mye , og det skjer ikke mye . Det som er vårt mål nå er og få forskning midler over statsbudsjettet. Vi må klare dette , for pr. i dag er det vi, og dere som støtter stiftelsen som holder forskningen i gang i Norge . Vi kan ikke risikere at de forskning prosjektene vi har fått i gang i Norge stopper opp. Det vil være krise. Jeg har stor tro på våre Norske forskere. Så hvis du sitter her inne og er super rå på markedsføring og fremstøt mot det offentlige , trenger vi deg virkelig . Send meg da epost på : arn-bahu@online.no

 

Share This