(03.06.2018)Vi i styret er stolte over å kunne fortelle at STIFTELSEN ALS NORSK STØTTEGRUPPE  HAR NÅDD VÅRT MÅL OM Å SAMLE INN 3 MILLIONER KRONER TIL GRUNNFORSKNING PÅ ALS VED NTNU I TRONDHEIM❤️ Forskningsrådet(NFR) bidrar med tilsvarende beløp og dette betyr at NTNU nå får 6 MILLIONER KRONER TIL ALS FORSKNING i Norge❤️ De har allerede mottatt den gode nyheten og vil ansette en ny forsker i løpet av sensommeren! Dette er FANTASTISK og vi er både stolte og glade over å kunne bidra til dette viktige arbeidet i Norge. Tusen takk til alle dere som er med på å gjøre dette mulig, sammen er vi sterke og dette er bare begynnelsen. Vi fortsetter å stå på for viktig ALS forskning i Norge og i dag er en gledens dag.To representanter fra Stiftelsen vil reise til NTNU i august for formell overrekkelse av den historiske sjekken.

Share This