Sakset fra :Thomas Hansen. EUB

(07.06.2018) Han ble påmeldt den store styrkeprøven av sin kone. Nå stiller Morten Sand til start som enkemann

LAGET: F.v.: Ståle Granheim, Jarle Granheim, Morten Sand, Geir Busterud (ikke med på sykkelturen) og Jonas Aslesen Hvalbye.
På innsamlingsaksjonens Facebook-side, Kjærlighetens styrkeprøve, skriver turfølget at Morten Sand aldri ville meldt seg på Birken, verken på ski eller sykkel, frivillig. Hans kjære kone gjorde det for han, for at han skulle komme seg litt ut. Morten gjennomførte med stil. Nå er han påmeldt den store styrkeprøven fra Trondheim den 15. juni. Det var kona som meldte han på også her, men denne gangen stiller han som enkemann. Mortens kone, Susan Sand, gikk bort på grunn av sykdommen ALS i oktober 2017. Hun ble 35 år. Styrkeprøven går fra Trondheim til Oslo, 543 kilometer gjennom vær og vind. Les mer HER

Vil du støtte innsamlingsaksjonen til disse supre gutta kan du gjøre det via denne linken HER 

Morten ville aldri frivillig meldt seg på Birken, verken på ski eller sykkel. Hans kjære kone gjorde det for han, for at han skulle komme seg litt ut, men Morten gjennomførte med stil. Nå er Morten påmeldt den store styrkeprøven fra Trondheim den 15. juni. Hans kone meldte han også på her. 543 km på et bittelite sete, knapt større enn ei hånd. Sannsynligvis med sludd, regn og motvind underveis. Men denne gangen stiller han som enkemann. Hans kone gikk bort på grunn av ALS i oktober 2017. 35 år gammel. Bli med å gi støtte til en god sak og en fantastisk mann. 100,- per km er målet – vil du bidra med en kilometer?

ALS Norsk støttegruppe har som formål å støtte forskningen på sykdommen ALS (Amyotrofisk lateralsklerose), samt behandling av sykdommen. Stiftelsen har også som formål å øke livskvaliteten for de med ALS, og for deres pårørende. Stiftelsen vil drive innsamling av midler for å kunne gi støtte til forskningen på ALS og for å fremme forskningen på ALS. De har ingen medlemslister i stiftelsen. Og ingen mottar lønn for innsatsen som gjøres!

Share This