(18.06.2018) «Jarle De Oliveira Granheim » sine ord og tanker etter sykkelrittet : Det er mange som har syklet styrkeprøven tidligere og det er mange som vil gjøre det i fremtiden. Men ingen(!) vil oppleve den utrolige og unike reisen vi har hatt, takket være den fantastiske støtten dere har gitt oss! Tuuusen takk til alle dere der ute, venner, kollegaer, vilt fremmede mennesker og ikke minst familie ❤️
Tusen takk til Morten som har vist en utrolig styrke gjennom alle «vonde» intervju og som kjempet seg gjennom så og si 543 km med smerter. For noe du vanligvis ikke ville gjort. Og det for Susan❤️ Jeg er ufattelig imponert av deg!!!
Jeg har lyst til å skrive et reisebrev som oppsummerer reisen vår litt senere. Imens skal dere alle vite at alle gutta har tårer i øynene på grunn av akkurat deg! — med Morten Sand og Ståle Granheim.

Disse flotte sykkelguttene har samlet inn 161.736 kroner til ALS forskningen i Norge. Alle vi i stiftelsen ALS norsk støttegruppe sender gutta , våre superhelter en stor takk og sier bare vi er imponerte og bøyer oss i dyp respekt for denne fantastiske innsatsen for ALS og at dere har hjulpet oss å sette fokus på ALS i Norge .

Morten (nr. 3 fra v.) Jarle (nr.4) Ståle (nr.2) og Jonas (nr.1)

 

Les flere nyheter her om de supre gutta på  EUB

 

 

Share This