(02.07.2018) Her er Anton og Erica og lærer hvordan man håndterer den på den ved umeå universitet. Vi starter en podcast om amyotrofisk london med det åpenbare navnet ALS-pod.

I ALS-kapselen kommer vi til å ha personlige og formasjon om alle aspekter av ALS – hva er ALS egentlig? Hvordan er det å være plaget? Hvordan er det å være i slekt med noen som er påvirket? Hva gjør vi som forsker for å skape en bedre fremtid for ALS pasienter og hva er utfordringene som står overfor helsepersonell, pasient og forskere?

Målet er å starte opp poden våren-vinteren 2018/2019. vi har allerede fått mye inspirasjon og ideer om temaer for episoder, men vi er takknemlige for forslag om emner og gjester fra dere som ser dette.

Endelig føles vår-vinteren langt unna selv for oss… helst av alt vi hadde ønsket å slippe alt og bare spille inn en haug med episoder direkte, men vi har begge en del oppgaver i helsevesenet og gruppe som vi må ta. Pass på. Det vanlige arbeidet må gå først. Men vær tålmodig – poden kommer!

Vi ønsker å passe å hilse på alle en god sommer ?️??, det føles veldig gøy at så mange har fulgt oss om våren og vi er spesielt glade for tilbakemeldingene vi har fått på våre registrerte foredrag.
Hele tiden går håper vi at vi vil kunne oppdatere foredrag med nytt innhold, bedre omriss, bedre lyd / bilde men over alt mer håp. Vi tenker på deg, du som venter på en fungerende behandling. Ta vare på dere selv, deres kjære og hold minnet deres i live av de vi har mistet underveis.

Vi legger ut linken når den blir lansert.

Anton og Erica

☄️?

Share This