(21.09.2018) Vi er utrolig takknemlige for at de har valgt oss i denne konkurransen og vi håper dere blir med dette flotte teamet og gir litt støtte til ALS forskningen i Norge, del gjerne også dette med alle dine venner ?Det ligger også ute på vår åpne ALS side,og hjemmeside :
Tirsdag 25. september, vil lag fra Clarksons globale kontorer konkurrere i The Clarksons Playoffs, som en del av vår årlige corporate Charity Giving Day.
Playoffs er en intens fitnessutfordring designet for å skape deltakere til sine grenser! Seks øvelser på seks minutter … 45 sekunder med arbeid, 15 sekunder for å flytte fra en stasjon til den neste så fort som mulig! Hver øvelse har en potensiell 100 poeng å tjene, og det handler om maksimalt poengsummering for å være i med en sjanse til å gjøre det til The Semi’s og The Final – hvor hele utfordringen må fylles ut igjen! Både lag og enkeltpersoner (mann og kvinne) vil konkurrere om å bli tildelt tittelen til Clarksons Playoffs Champion / s 2018.
Selv om vinnende er et stort incitament, er hovedmålet å øke så mye som mulig for veldedighet!
Vi er PALS 4 LIFE, et team fra Clarksons Platou OSLO-kontoret, og vi skal være innsamlingsfond for vår valgte veldedighet Stiftelsen ALS Norge. Vår smerte er Stiftelsen ALS Norges gevinst!
Eventuell støtte du kan tilby, vil bli verdsatt!
Mange takk,
Pals 4 Liv:
Eirik Frøysaker
Espen Lysdahl
Gunnar Kapstad
Halvdan Kielland
Jørgen Hartmann
Karoline Hveem Thorvildsen
Magnus Blikstad
Magnus Fischer
Mattis Røisland

Gi gjerne din støtte og støtt de Norske ALS forskere via denne innsamling siden : HER 

Share This