Arbeidsgiver
HjemmeBest
Stillingstittel
BPA- Tysvær
Sted
Haugesund
Varighet
Fast

Vi søker deg som er helsefagarbeider og ser etter en fast stilling som personlig assistent.
HjemmeBest Personlig Assistanse ble etablert i 2010, og er landsdekkende. Vi tilbyr hjelp til kunder som har nedsatt fysisk eller psykisk funksjonsevne. Våre assistenter bistår og tilrettelegger slik at kundene får en mest mulig skreddersydd hverdag etter egne ønsker og behov. HjemmeBest AS har lang erfaring innen helse, rekruttering, omsorg og praktiske gjøremål. Hjelp fra oss er et godt og trygt valg. Vi er godkjent BPA leverandør i 50 kommuner, bla. Oslo, Bergen, Trondheim og Tromsø. HjemmeBest er en del av CityMaid gruppen. Brukerstyrt personlig assistanse (BPA) – et redskap til frihet og selvstendig Les hele stillings annonsen HER 

Share This