(17.10.2018)Vi i styret har vedtatt nå og ALS stiftelsen skal bytte navn. Det er blitt tøffere miljø der ute så nå er det på tide med et navne bytte. Til info.så er ALS stiftelsen et navn som ble opprettet i 2008 da stod jeg(leder i ALS stiftelsen ) i FFM( foreningen for muskelsyke) og begynte mitt ALS arbeid helt alene , det var da noen gode venner i FFM som kom med navne forslaget,og slik ble det og har vært siden. Så nå går vi for navne bytte.Viktig og vite : Vi blir fortsatt en stiftelse ,men med et enklere søke navn. Vi har kommet frem til at vi bytter navn til ALS-Norge, eller ALS Norge. Dette er foreløpig under diskutering.

Vi kommer med det riktige navnet innen kort tid. Uansett om det blir med eller uten bindestrek så kommer vårt navn nå til og bli ALS- Norge (ALS Norge)

Share This