(22.10.2018) Kjære alle. Vi vet at dette kan virke som tigging, men vi syntes det er så viktig og opprettholde de ALS forskning prosjektene vi har fått i gang i Norge .Så tilgi oss hvis vi virker tiggende.
Som dere vet så skal vi ha et stort ALS seminar i oktober 2019 ,og da hadde det vært så utrolig flott om vi sammen med dere kunne ha overrekt store fine donasjoner til de Norske ALS forskere. Så kan dere hjelpe oss og være så snille og bruke dette året på og fremme/dele ALS Norge sin hjemmeside og vår lukket ALS gruppe? Starte deres egne innsamling aksjoner og tenke «kreativt» for å få inn midler til forskning på ALS ,oppfordre gjerne dine venner og de «veldige rike» der ute også. Husk også at vi er alene i Norge om å støtte de Norske ALS forskere og vi skal sammen gå i nasjonal dugnad dette året.
Så vær så snill og hjelp oss. På forhånd tusen takk for all hjelp.<3
Klem fra alle oss i ALS Norge <3

Vårt konto nr er : Konto nr : 1207.25.02521
eller søk opp 10282 på VIPPS

 

 

Share This