( 14.12.2018) Da har vi fått en meget koselig henvendelse og fått tilbud fra Reuma-sol. De ønsker dere velkommen til sitt sted i varmere strøk og på Reuma-sol er det dyktige helsepersonell hele tiden. De ønsker dere velkommen til sitt sted?

Reuma Sol ferie og behandlingssenter ligger idyllisk til, langs Costa Blancas spanske kyst, i et område kjent for å ha Europas beste klima, med over 300 soldager i året. Senteret ligger kun noen få kilometer fra flere spennende byer som Altea, en typisk middelhavsby med hvite hus og alternative kunstbutikker. En kort gåtur langs stranden i Albir leder deg til et lite fyr i Albir med en nydelig utsikt av det åpne hav. En kort kjøretur unna Reuma-Sol ligger også storbyen Benidorm, med et vidt spekter av moderne skyskrapere og populære sandstrender.

Man kan enten velge å ordne reisen til Reuma-Sol selv eller bestille alt, inkludert fly, i en pakke. Send gjerne en mail til Marina på : marketing@reuma-sol.com for mer informasjon eller bestilling.

Reuma-Sol har et tett samarbeid med sykehuset IMED Levante. Norsktalende lege jobber på Reuma-Sol tre dager i uken. Norsktalende sykepleier hver hverdag. Skandinavisktalende fysioterapeuter er autorisert til å jobbe med refusjon fra Helfo og arbeider også mandag til fredag på Reuma-Sol.

Reuma-Sol er tilrettelagt på mange ulike måter for mennesker som lever med ulike sykdommer og funksjons-nedsettelser. Både de fysiske omgivelsene, mat og allergier, 34 graders oppvarmet svømmebasseng, tilgang til helsepersonell og egen helseavdeling, 24 timers åpen resepsjon og ikke minst at alle ansatte viser forståelse og hjelper til hvis det skulle oppstå behov for hjelp. Senteret har aktiviteter og kan bistå med utflukter etc. Det er mange flotte steder å besøke i nærområdene ??? Reuma-Sol er verdt et besøk – hele året er det fint å være der! ?????

her er forøvrig turoperatøren som kan hjelpe dere både med skreddersydd tilbud med priser og gjennomføring av reisen. Kontakt gjerne daglig leder Anne Gjertsen Kohlberg ?

https://www.helsereiser.no/

https://lovdata.no/dokument/SF/forskrift/2017-06-16-749

 

 

Share This