BARNEFILM OM SORG

Produksjonsfirmaet Filmplot AS og stiftelsen ALS Norge er på jakt etter medvirkende til en dokumentar om barn og sorg. Familier rammet av ALS opplever mye sorg; både når familiemedlemmer får diagnosen, når de som er rammet preges av diagnosen, og når til slutt ALS pasienten går bort. Hvordan virker denne tøffe hverdagen inn på barn / ungdom.

Produksjonsfirmaet søker nå etter familier hvor nære relasjoner / familiemedlemmer til barn / ungdom er rammet av ALS. Ideelt sett, ser vi etter barn / ungdom som har besteforeldre som nylig har fått diagnosen.

Vi ønsker å følge familiemedlemmene over lengre tid. I en periode på over 1 år, slik at vi blir godt kjent med medvirkende. I antall opptaksdager vil dette kanskje utgjøre rundt 12 dager spredt utover hele året.

Å være med i en film som drøfter denne tøffe tematikken krever mot og vilje. Vi ser derfor spesielt etter familier og medvirkende som ser verdien i at historien om ALS sykdommen fortelles. Hvordan sykdommen preger pasienten og livene til de som står pasienten nær – sett igjennom øyne til et barn eller en ungdom.

Vi trenger din hjelp til å komme i kontakt med mulige medvirkende til filmen. Kanskje din familie er rammet av ALS, eller kanskje du kjenner noen som er det og som du tror dette kan passe for… Vi er takknemlige for alle tips og råd.

Last ned informasjonsbrosjyre her

Hjelp oss å lage denne viktige filmen. Ta kontakt på: post@alsnorge.no

 

 

 

 

 

 

Share This