(22.05.2019) Vi ønsker og gi dere vår begrunnelse på hvorfor vi i ALS Norge velger å bruke de 2 hotellene som ligger tilknyttet Norges hovedflyplass Gardermoen.

Når det gjelder vårt store ALS seminar må vi har det på Park Inn på Gardermoen pga. det er det eneste hotellet vi har funnet som har flest HC rom. De har over 30 HC rom og det er vi helt avhengig av når vi lager et ALS-seminar og vi ønsker deres oppholdt så behagelig som mulig.

Park Inn og Radisson Blue ligger også meget sentralt for fly, tog, buss, og har gang avstand under tak fra flyplassen.

ALS Norge første sorgseminar ble også lagt til hotellet på flyplassen, dette ble bestemt av sorg gruppen at de ville prøve det første gang på Gardermoen. De vil i fremtiden arrangere sorg seminar i flere store byer i Norge.

Årsmøtet legger vi også til Gardermoen, da vi har fått til gode avtaler med begge de 2 hotellene på flyplassene.

Share This