Bruk Facebook som et verktøy for å gi støtte 

Innsamlingsaksjoner på Facebook er en god og effektiv metode privatpersoner kan bruke for å gi viktig støtte til veldedige organisasjoner. 

Facebook åpnet for en stund tilbake muligheten for å lage innsamlingsaksjoner på vegne av deg selv til ideelle organisasjoner og stiftelser. 

For å gjøre folk oppmerksom på denne funksjonen mottar du nå et varsel neste gang du har bursdag hvor du blir oppfordret til å starte en innsamlingsaksjon, men det er også mulig å starte en innsamlingsaksjon uavhengig av hvilken dato som vises på kalenderen. 

Beløpene som blir samlet inn av deg og vennene dine går uavkortet til den veldedige organisasjonen som du velger å gi støtte til, og det gir samtidig livsviktig oppmerksomhet til små og store organisasjoner som jobber for å gjøre livet bedre til syke, pårørende og til andre viktige saker. 

Slik starter du en innsamlingsaksjon til ALS Norge

Steg 1.

Klikk her for å gå til Facebook 

Steg 2.

 Trykk på «Samle inn penger» eller «Velg ideell organisasjon» 

Steg 3. 

Trykk i søkefeltet og skriv inn «ALS Norge» 

Steg 4.

Trykk på «ALS Norge» 

Steg 5.

Velg hvor mye penger du skal ha som mål å samle inn, valuta og når innsamlingsaksjonen skal avsluttes. Trykk «Neste» 

Steg 6.

Det står allerede skrevet en standard tekst i dette steget, men hvis du vil kan du gi innsamlingsaksjonen din et nytt navn, og gi en ny beskrivelse av hvorfor du samler inn penger. Hvis du ikke vil endre standardteksten trykker du bare «Neste«. 

Steg 7.

I dette steget blir du møtt med noen forskjellige alternativer. Vi anbefaler at du bare trykker «Neste«, så får du standard bilde til aksjonen din.  

Steg 8.

Nå er du i mål! Del innsamlingsaksjonen med venner og bekjente, og få uavkortet støtte til din veldedige organisasjon.  

Vi er svært takknemlig for all støtte vi kan få fra deg, og håper du vil ta deg tid til å hjelpe oss i kampen mot ALS. Ditt bidrag er avgjørende for den fremgangen vi kan ha. 

Besøk gjerne nettbutikken vår eller gi en donasjon via VIPPS (søk etter 10282 i appen) dersom det er foretrukket. 

Vi har også eget program for støttespillere av stiftelsen som du finner her. 

Share This