Da ønsker vi dere en god helg med nyheten om at i dag har vi sendt inn søknaden til Nye Metoder om godkjenning av ABRIOZA medisinen i Norge,som er godkjent i Canda. Da krysser vi alt. Vi ønsker dere alle vårt aller beste.
Informasjon:
Amylyx Pharmaceuticals kunngjør at ALBRIOZA™ nå er tilgjengelig i Canada for behandling av ALS 29. juli 2022.
Amylyx Pharmaceuticals, Inc. (NASDAQ: AMLX) («Amylyx» eller «Company») kunngjorde i dag at ALBRIOZA™ (natriumfenylbutyrat og ursodoksikoltaurin) nå er kommersielt tilgjengelig i Canada for personer som lever med amyotrofisk lateral sklerose (ALS). ALBRIOZA (også kjent som AMX0035) er en oral kombinasjonsbehandling med fast dose som kan redusere nevronal celledød som en frittstående terapi eller når den legges til eksisterende behandlinger. I en klinisk studie bremset ALBRIOZA sykdomsprogresjon og tap av funksjonsnedgang betydelig hos personer som lever med ALS.
Vi krysser alt for at Nye metoder godkjenner vår søknad i oktober,slik at dere har mulighet til å få tilgang på denne medisinen i Norge.
Share This