08.02-2020) Vi ønsker å vise dere hva vi har jobbet med siden våren 2019 og er nå godt i gang, Vi skal inn på møte i Helsedirektoratet og legge frem for 2 gang våre mål og planer i dette viktige prosjektet. Nye Glittre er et velholdt bygg med nærhet til Oslo. Bygget har en fantastisk beliggenhet i Nittedal kommune, omkranset av vakker natur. Nye Glittres mål er å skape et miljø av gjensidig forsterkende leietakere. Vi vil legge til rette for et unikt tverrfaglig fellesskap innen forskning, kunnskapsformidling, rehabilitering og utdanning. I et spesielt tilrettelagt miljø kan den enkelte virksomhet i bygget arbeide fremtidsrettet og individorientert og hente ut synergier mellom offentlige, ideelle og private aktører. Nye Glittre vil ha et gjennomgående søkelys på «grønn helse» gjort mulig av unike og solrike utendørsarealer. Leietakerne vil ha glede av en landlig beliggenhet som samtidig er nær storbyen og nasjonale transportknutepunkter.

LAST NED PRESENTASJONEN AV NYE GLITTRE HER

 

Share This